Gå til hovedindhold

Følg med i anlægsarbejdet

Her på siden kan du følge med i anlægsarbejdet og blive klogere på, hvordan arbejdet påvirke området og naboerne. Du kan abonnere på siden og få en mail, hver gang vi opdaterer.

 • Læs op

Indhold

  Seneste nyt

  Vi er godt i gang med at byggemodne området. I den første tid har vi fjernet tunnellerne, der har forbundet bygningerne. Det skal give plads til, at vi kan nedgrave nye rør og ledning, der skal forsyne området.

  Du kan læse mere om nedbrydningen af tunnellerne her 

  Lige nu er vi i gang med at lægge nye rør til regn- og spildevand. Det arbejde fortsætter over sommerferien, inden vi kan lægge fjernvarmerørene. 

  Hjørnegrunden ved Tage-Hansens Gade og Viborgvej er solgt til Raundahl og Moesby. De oplyser, at de er blevet forsinket med nedrivningen af det gamle sygeplejekollegium. De forventer at starte arbejdet efter sommerferien.

  Entreprenøren er ved at lave spunsning som forberedelse til den nye forsyning og allégade. Det vil sige, at de rammer store jernplader i. Arbejdet vil støje i tidsrummet 8-16 på hverdage. Vi forventer, at spunsningen er færdig i midten af uge 15. 

  Opdatering: Vi er færdige med spunsningen. 

  Her arbejder vi 

  • Aarhus Kommune er i gang med at byggemodne området. Det vil sige, at vi graver ny forsyning som el, vand og varme ned. Arbejdet foregår helt centralt i området omkring alléen
  • Omkring sommerferien forventer Raundahl og Moesby at gå i gang med forberedelserne til nedrivningen af ejendommen på hjørnegrunden af Viborgvej/Tage Hansens-Gade

  Her er vejene spærret

  • Porten fra Tage Hansens-Gade gennem portbygningen er spærret
  • Vej og sti fra Viborgvej i den østlige ende af området er spærret
  • Stien fra Regensburgsgade er spærret

  Sådan kommer du ind til UKH/UKHome, Bevægelseshuset og Kulturkapellet

  Brug adgangsvejen Viborgvej. Indgang til Ungdomskulturhuset og UKHome er fra den sydlige side som sædvanligt.  

  Kortet er senest opdateret d. 4. juli 2024.

  Sidst opdateret: 5. juli 2024